Enheten i Hallstahammar söker:

1 kokerska eller kock, 75% vikariat 171101-180630.

Vi på Förksolan Ekot, Hallstahammar, söker dig som vill vara med och sprida matglädje i våra hus. Vår profilering på Förskolan Ekot är Mat & Miljö!

Du ska kunna laga mat till ca 150 personer, vuxna och barn. Kunskap och vilja till att laga god mat från grunden, vara insatt i HACCP och allergimat.

Kollektiv avtal finns.
Skriftlig ansökan med löneanspråk och meritförteckning sänds till: ki@forskolanekot.se senast 20171009.

Förskolans adress:
Förskolan Ekot AB
Nibblegatan 27-29
73432 Hallstahammar

 
5 Förskollärare, 100% tillsvidareanställning. Start fr.o.m. våren 2018 eller efter överenskommelse.


Vår profilering på förskolan är miljö och mat. En vid profilering som skapar utrymme för lärande i läroplanens olika ämnesområden. Det är viktigt att du har god kunskap om förskolans läroplan och andra dokument som vi arbetar med. Det är också viktigt att du har ett engagemang för miljö och mat.

Vi söker dig som är behörig förskollärare och att du har stark vilja och angagemang för ditt arbete i förskolan. Att du vill utveckla förskolan och utmana dig själv i att reflektera och arbeta för barns lärande.

Kollektiv avtal finns.
Skriftlig ansökan med löneanspråk och meritförteckning sänds till: ki@forskolanekot.se senast 20171130

Förskolans adress:
Förskolan Ekot AB
Nibblegatan 27-29
73432 Hallstahammar

Timvikarie 

Vår profilering på förskolan är miljö och mat. En vid profilering som skapar utrymme för lärande i läroplanens olika ämnesområden. Det är viktigt att du har god kunskap om förskolans läroplan och andra dokument som vi arbetar med.

Vi söker dig som är behörig barnskötare eller outbildad med erfarenhet och att du har stark vilja och angagemang för ditt arbete i förskolan. Du ska vilja utveckla förskolan och utmana dig själv i att reflektera och arbeta för barns lärande.

Kollektiv avtal finns.
Skriftlig ansökan med löneanspråk och meritförteckning sänds till: ki@forskolanekot.se 

Förskolans adress:
Förskolan Ekot AB
Nibblegatan 27-29
73432 Hallstahammar