Grön Flagg

Grattis Förskolan Ekot Hallstahammar!

Senaste rapporten från Grön Flagg om vårt arbete med våra utvecklingsområden. Augusti 2018

Hälsningar från Håll Sverige Rent:
"Tack för er komplettering och för en trevlig och intressant läsning av er Grön Flagg-resa! Kul att få följa ert arbete genom både text, bild och citat! Ni har arbetat med flera intressanta och lärorika projekt och aktiviteter tillsammans med barnen kopplat till era valda utvecklingsområden inom utomhuspedagogik, mat och ert arbete med interkulturellt. Bra jobbat! Ni har verkligen haft ett lärorikt år tror vi. Ni beskriver så fint och med stort engagemang vad ni har gjort och vad ni tar med er till framtiden, fortsätt så! Nu ska ni få fira allt ert hårda och viktiga arbete så ser vi fram emot att få följa er nästa resa! Heja er! "

I dagsläget så har vi skickat in vår handlingsplan och väntar på svar.

Du som förälder/vårdnadshavare är välkommen att ta del av vårat arbete och rappotering. Vill du se tidigare arbeten så prata med ansvariga pedagoger så tar vi fram det till dig. Just nu är Linda Stenberg och Jojo Spännare ansvariga i Grön Flagg arbetet men du kan givetvis fråga alla oss pedagoger om det arbete vi arbetar med just nu.

För oss finns alltid sortering, kompostering och odling i vår vardag hela året. Oavsett om vi arbetar som förskolechef, pedagog, kokerska/kock, lokalvårdare, fastighetsskötare eller är barn på HagVidSon Ekot så gör eller lär vi oss detta.