Grön Flagg

Grattis Förskolan Ekot Hallstahammar!

Senaste rapporten från Grön Flagg om vårt arbete med våra utvecklingsområden. Juni 2017

"Er 4:e Grön Flagg-rapport är godkänd. Ni har en så fint berättande rapport med många bra och viktiga aktiviteter för att medvetandegöra barnen om en hållbar utveckling. En jättefin rapport och vad kul att föräldrarna är så nöjda med ert arbete. Ni har infogat så fina och beskrivande bilder till. Er fråga ang kemikalier som ett utvecklingsområde så är det nödvändigt att ha med barnen även i det området. Det är ett lite knepigare ämne att ta upp med barnen men vi har ett pedagogiskt material för förskolan som kan vara till hjälp. Det innehåller uppdragskort till pedagogerna och aktivitetskort till barnen för att få dem involverade i arbetet för en giftfri förskola."

I dagsläget så jobbar vi för att skriva ihop vår nästa handlingsplan i arbetet med Grön Flagg.

Du som förälder/vårdnadshavare är välkommen att ta del av vårat arbete och rappotering. Vill du se tidigare arbeten så prata med ansvariga pedagoger så tar vi fram det till dig. Just nu är Linda Stenberg och Johanna Spännare ansvariga i Grön Flagg arbetet men du kan givetvis fråga alla oss pedagoger om det arbete vi arbetar med just nu.

För oss finns alltid sortering, kompostering och odling i vår vardag hela året. Oavsett om vi arbetar som förskolechef, pedagog, kokerska, lokalvårdare, fastighetsskötare eller är barn på Ekot så gör eller lär vi oss detta.