Ekot i Surahammar

Välkommen till oss

Förskolan ligger på Dalavägen 27 i Surahammar.

Förskolan har plats för 46 barn fördelat på två avdelningar.

förskolan arbetar förskollärare, barnskötare köksbiträde,lokalvårdare, fastighetsskötare och förskolechef.

Avdelningen Päronet: 1-2,5 år
Avdelningen Äpplet: 2,5-6 år

Öppet tider, kl.6,30-17,30, möjlighet med jourtid mellan kl.6,00-6,30 och kl.17,30-18,30. Dessa jourtider kräver särskild ansökan.

Vi har en profilering som är Miljö och Mat, arbetar med certifieringen Grön Flagg.

För oss är maten viktig. Vår mat lagas i vårat eget kök på Förskolan Ekot AB i Hallstahammar och körs till oss här i Surahammar varje dag. I Hallstahammar arbetar två kokerskor som lagar all vår mat ifrån grunden. Köttet som används i maten kommer från Åsby kött och vilt i Hallstahammar och den färska fisken kommer från Fiskarn som står på torget i Hallstahammar. Mycket frukt och grönsaker utifrån säsong används redan idag på förskolan. Frukost, sallader till lunchen och mellanmål ordnas på plats på förskolan.

Har du frågor eller är nyfiken på oss så skicka gärna ett meddelande eller ring oss så får du svar.

Du finner ansökningsblankett under fliken för vårdnadshavare.