Grön Flagg

Grattis Förskolan Ekot Surahammar!

Senaste rapporten från Grön Flagg om vårt arbete med våra utvecklingsområden. April 2016

"Vilken spännande och rolig rapport ni har skickat in till oss.
Så kul att läsa om ert kroppen-arbete och hur ni pressade mat genom slangen som till sist blev bajs.
Ni har verkligen engagerat både barn och pedagoger och gjort arbetet till ert eget.

Bra jobbat, förskolan Ekot Surahammar!"

I dagsläget så jobbar vi för att skriva ihop vår nästa handlingsplan i arbetet med Grön Flagg.

Du som förälder/vårdnadshavare är välkommen att ta del av vårat arbete och rappotering. Vill du se tidigare arbeten så prata med ansvariga pedagoger så tar vi fram det till dig.

För oss finns alltid sortering, kompostering och odling i vår vardag hela året. Oavsett om vi arbetar som förskolechef, pedagog, kokerska, lokalvårdare, fastighetsskötare eller är barn på Ekot så gör eller lär vi oss detta.