Ekot i Surahammar

Välkommen till oss

Förskolan startade 2009 och ligger på Dalavägen 27 i Surahammar.
Telenr till avdelningen:  Päronet 0220-300 82
                                 Äpplet 0220-300 83

Öppet tider, kl.6,30-17,30, möjlighet med jourtid mellan kl.6,00-6,30 och 17,30-18,30. Ansökning för jourtider krävs, inkl. intyg från arbetsgivare/skola och barnets schema.

Förskolan har plats för 46 barn fördelat i huset.
Avdelningen Päronet 1-2,5 år, Äpplet 2,5-6 år

På förskolan arbetar förskollärare och barnskötare, lokalvårdare, fastighetsskötare och förskolechef.

Vi har en profilering som är MILJÖ och MAT, arbetar med certifieringen Grön Flagg.

Vi fick certifieringen Grön Flagg 2013 och arbetar fortlöppande med det arbetet med olika teman.

För oss är maten viktig och kokerskorna på Förskolan Ekot AB i Hallstahammar lagar den goda maten från råvaran. Det lagas fisk, kött, kyckling, vegetariskt varje vecka. Köttet som används i matlagningen kommer från Åsby kött och vilt i Hallstahammar.

Vår satsning på färsk fisk har haft stor genomslagskraft bland barnen. Mycket frukt och grönsaker utifrån säsong används.

Har du frågor eller är nyfiken på oss så skicka gärna ett meddelande här nedanför eller ring, 070- 533 59 56, oss så får du svar. Du hittar också mer information och ansökningsblankett under fliken VÅRA ENHETER.

Del av gården på Ekot SUrahammar