Ansökan om placering

Är du intresserad av barnplacering hos oss på Förskolan Ekot i Västerås?

Gå in på www.vasteras.se via Förskola & skola och klicka vidare på E-tjänst för förskola och fritidshem och där måste du först anmäla barnomsorgsbehov hos Västerås Stad för att ställa dig i kö.

För att få en plats på Förskolan Ekot i Västerås så måste du ha fått ett godkännande av barnomsorgsbehov, Västerås Stads e-tjänst för barnomsorg.

Vi på Ekot kommer att få ett mail om att ni ansöker om plats hos oss och vi tar kontakt med er antingen via mail, brev eller telefon. Har du inte hört något från oss så ring gärna upp oss. När du får ett erbjudande från oss om placering så måste ni gå in via e-tjänsten och bekräfta placeringen.

Har du frågor som du inte finner svar på via vår hemsida så är du välkommen att ringa oss eller skicka ett mail.
Ki Andersson, 070-533 59 56 ki@forskolanekot.se